Pārlocītā omlete ar plānām šķiņķa šķēlītēm un izteiksmīgo cietā siera garšu būs labs spēkpilnas dienas sākums. Baudi ar grauzdētu maizi un svaigajiem salātiem!

Bļodiņā sakuļ olas, iemaisa sagrieztus sīpollokus, šķipsniņu sāls un piparu.

Labi uzkarsē pannu, izkausē tajā sviestu, ielej nedaudz olīveļļas.

Samazina uguni un pannā ielej sakultās olas.

Cep uz nelielas uguns, līdz olu masa sāk sabiezēt, tad virspusi apber ar smalki rīvētu sieru un cep, līdz omletes virspuse ir stingri apcepusies.

Izceptās omletes vienā pusē liek šķiņķi un pārloka omleti uz pusēm.

Pasniedz uzreiz kopā ar zaļajiem salātiem un apbārstītu ar sieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!