Vieglāka pastas versija – ar krāsainiem tomātiem, spinātu pesto un rukolu. Līdzsvaram – nedaudz sāļais fetas siers. Recepti piedāvā Linda Tellgrena, bloga "Lindas virtuve" autore.

30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
350 gpenne pasta šķipsnasāls300 gsarkanie plūmju tomāti250 gdzeltenie plūmju tomāti saujarukola140 gsadrupināts fetas siers SPINĀTU PESTO:60 gspināti50 gciedru rieksti70 mlpirmā spieduma olīveļļa1 ķiploka daiviņa20 gsarīvēts cietais siers

Sagatavošana

1

Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Ber ūdenī pastu un vāri aptuveni 7 minūtes, līdz pasta ir al dente (gandrīz gatava). Nolej ūdeni.

2

Pagatavo pesto, saberot blenderī visas sastāvdaļas.

3

Karstai pastai pievieno pesto un samaisi. Pievieno tomātus, rukolu un atkal samaisi.

4

Liec šķīvjos un pārber ar fetas sieru. Pasniedz karstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!