Foto: Shutterstock
Aukstā skapja papildināšanai - pasterizēti tomāti.
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

700 gtomāti dilles melnie piparu graudi smaržīgie pipari lauru lapas sinepju sēklas0.5 lūdens4 TKsāls1 ĒKcukurs

Sagatavošana

1

Saliek burkā tomātus, garšaugus.

2

Marinādes sastāvdaļas sajauc un uzvāra. Karstu marinādi pārlej tomātiem.

3

Burkām uzliek vāciņus un pasterizē. 3 l burkas 25 minūtes 80*C.

4

Pēc pasterizēšanas burkas aizvāko.

* tomātus pie kātiņa var sadurstīt, lai nesprēgā miziņa. Zaļumus var likt pēc katra paša garšas kārpiņām. Dilles gan obligāti, jo viņas dod patīkamo garšu.

Iesūtīja: titurga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!