9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
700 gtomāti dilles melnie piparu graudi smaržīgie pipari lauru lapas sinepju sēklas0.5 lūdens4 TKsāls1 ĒKcukurs
Sagatavošana
1
Saliek burkā tomātus, garšaugus.
2
Marinādes sastāvdaļas sajauc un uzvāra. Karstu marinādi pārlej tomātiem.
3
Burkām uzliek vāciņus un pasterizē. 3 l burkas 25 minūtes 80*C.
4
Pēc pasterizēšanas burkas aizvāko.
* tomātus pie kātiņa var sadurstīt, lai nesprēgā miziņa. Zaļumus var likt pēc katra paša garšas kārpiņām. Dilles gan obligāti, jo viņas dod patīkamo garšu.
Iesūtīja: titurga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit