Foto: Shutterstock
Gaidot 8.martu, restorāna "Lielupe" šefpavārs Ainārs Pizāns sarūpējis īpašu pavasara sveicienu visām sievietēm – viegli pagatavojamu salātu recepti ar lielisku garšu.
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
150 gcigoriņu salāti50 gvalrieksti80 gGorgonzolas siers50 gselerijas kāti1 ābols1 bumbieris100 mlolīveļļa1 apelsīns10 gciedru rieksti pēc garšassāls, pipari

Sagatavošana

1

Uz šķīvja saulstaru formā kārto cigoriņu salātu lapas, kurām pa virsu, ļaujoties brīvam fantāzijas lidojumam, kārto pārējās sastāvdaļas – grauzdētus valriekstus, gorgonzolas sieru, pusgredzenos sagrieztus seleriju kātus, plānās šķēlītēs sagrieztu ābolu vai bumbieri.

2

Pagatavo eļļas mērci ar svaigu apelsīnu filejām un maurlociņiem, pievieno ceptus ciedru riekstus. Sāls un pipari - pēc garšas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!