Foto: Publicitātes foto
15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
6 gRimi jauktie smalklapu salāti2 saujasKreses2 saujasZaļie zirnīši1 Kivi Ceturtdaļa garā gurķa Mocarella bumbiņas1 Laims2 ĒKMelnais balzamiko1 ĒKBrūnais cukurs3 ĒKOlīveļla

Sagatavošana

1

Sajauc smalklapu salātus ar svaigi grieztām kresēm, kārto uz šķīvjiem. Pārber ar sauju zaļo zirnīšu, smalki grieztu gurķi un kivi;

2

Salātiem pa vidu liec mocarella siera bumbas;

3

Gatavo mērci – izspied laima sulu, pievieno brūno cukuru, balzamiko un eļļu, lej pāri salātiem.

Aikāgaršo padoms!

Pagatavo arī gardu gurķu ūdeni! Tīrā, dzeramā ūdenī liec pāris gurķu šķēles, pievieno nedaudz laima sulu, kā arī saspiestas piparmētru lapiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!