Garda un vienkārša pica ar ziedkāpostiem jeb puķkāpostiem, fetas sieru un mednieku desiņām. Svaigākam aromātam picu pēc izcepšanas dekorē ar bazilika lapiņām. Recepti piedāvā Laura Grēviņa, bloga "Viensplusviens.lv" autore.

45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
picas mīklas maisījums (piemēram, "Dobeles dzirnavnieks")4 ĒKtomātu mērce100 gtvaicēti ziedkāposti100 gfetas siers2 mednieku desiņas baziliks

Sagatavošana

1

Piezīme: no maisījuma sanāk četras picas 20–24 cm diametrā. Ja necep četras porcijas uzreiz, atlikušās mīklas porcijas var noglabāt ledusskapī.

2

Pagatavo picas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Sadala četrās daļās, vienu izrullē.

3

Uz izrullētās picas uzsmērē tomātu mērci. Liec virsū puķkāpostus, desiņas un fetas siera gabaliņus.

4

Cep 220 grādos 15–20 minūtes. Pasniedz kopā ar svaigām bazilika lapiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!