Foto: Shutterstock
Sātīga, cepeškrāsnī cepta pildīta paprika ar kuskusu un sieru.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
5 gab.paprika1 gab.sīpols0.5 lpiens kuskuss2 gab.olas pipari sāls siers zaļumi

Sagatavošana

1

Paprikai izņem sēklotni.

2

Sagriež sīpolu, apcep.

3

Pienu sajauc ar puslitru ūdens, uzvara, pievieno kuskusu, pāris minūtes vāra, līdz kuksuss uzbriest, pievieno sakultas olas, sarīvētu sieru, zaļumus, samaisa, pieliek sali un piparus pēc garšas.

4

Masu saliek papriku pusītēs, virsū apceptos sīpolus un apber ar rīvētu sieru.

5

Cep 180 grādos 45 minūtes cepeškrāsni. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!