Sarīvē sieru, pievieno mazliet žāvētas gaļas, rīvētas vārītas olas (tās var likt arī veselas – pa vidu pildījumam), gurķi (marinētui vai svaigu), var likt klāt arī zaļos zirnīšus, kukurūzu, tomātus, nu ko sirds vēlās, tikai siera jābūt vismaz 3 reizes vairāk nekā pārējo sastāvdaļu.

Visu sajauc ar majonēzi, lai masa būtu ļoti bieza, pilda nelielās paprikas pākstīs un uz nakti ieliek ledusskapī, lai savelkās.

Otrā dienā griež biezās šķēlēs un liek uz šķīvja.

Piebilde: no pārāk lielām paprikām pildījumam ir tieksme izkrist.

Iesūtīja: Laima

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!