Foto: Shutterstock
Kārdinoši kūpošas vistas filejas, kas pildītas ar svaigiem tomātiem, kūstošu mocarellas sieru un zaļo baziliku. Pabaros gan tāpat, gan ar svaigajiem lapu salātiem.
35Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 vistas filejas sāls melnie pipari2 paciņas mocarella saujabaziliks2 tomāti3 ĒKolīveļļa

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Sagatavo cepamtrauku – tajā ieklāj cepampapīru.

2

Vistas filejas apkaisa ar sāli un pipariem, iesmērē ar eļļu. Iegriež ar nazi dziļu kabatiņu filejas sānos.

3

Mocarellu un tomātus sagriež biezās šķēlēs. Paceļ vistas filejas kabatiņu un izkārto tajā aptuveni trīs šķēles tomātu, tad mocarellu. Pēc tam kabatiņā saliek arī svaigas bazilika lapiņas.

4

Sapildītās vistas filejas saliek cepamtraukā tā, lai starp gabaliņiem ir neliela atstarpe. Vistu liek cepeškrāsnī un cep 25-30 minūtes.

5

Kad vistas filejas zeltainas un gatavas, izņem no krāsns un pasniedz šķīvjos ar svaigajiem lapu salātiem."

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!