Foto: Shutterstock
Kabači ar gaļas un dārzeņu pildījumu - gardas pusdienas bez lielas noņemšanās pa virtuvi.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 kabači350 gmaltā gaļa0.5 burkāni0.5 paprika1 gabaliņš selerijas saknes0.5 sīpoli3 ķiploku daiviņas pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasgaršvielas un garšaugi pēc garšascietais siers

Sagatavošana

1

Pārgriež kabaci uz pusēm un izgrebj sēklas, veidojot "laiviņas". Iekšā pilda malto gaļu, kas papildināta ar sāli, pipariem, kā arī rīvētu sīpolu, ķiploku un selerijas saknes, paprikas un burkānu kubiņiem, kas piešķirs pildījumam īpašu sulīgumu.

2

Cep cepeškrāsnī (~ 35 minūtes) vai mikroviļņu krāsnī (~ 20 minūtes). Kad ēdiens ir gatavs, pārkaisa "laiviņas" ar rīvētu ciero sieru, kapātiem zaļumiem un pasniedz.

Iesūtīja: Me

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!