Foto: Shutterstock
Pildīti tomāti - auksto uzkodu galdam vai brīvdienu brokastīm.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.tomāti (lieli)2 gab.vārītas olas1 šķēlešķiņķis vai desa1 ĒKrīvēts siers1 ĒKskābs krējums lociņi

Sagatavošana

1

Pārgriež tomātus uz pusēm un ar tējkaroti izņem mīkstumu.

2

Olai notīra čaumalu un ar dakšiņu olu sasmalcina.

3

Šķiņķi vai desu sīki sagriež ar nazi.

4

Olu, šķiņķi vai desu un sarīvēto sieru ieliek bļodā, sajauc ar krējumu un tomātu mīkstumu.

5

Pieliek sāli. Ar šo maisījumu piepilda tomātu pusītes un pārkaisa ar sagrieztiem lokiem.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!