Foto: Shutterstock
Improvizēts "plovs" no maltās gaļas - 15 minūtes sagatavošanas darbiem, pēc tam ēdiens pats vārās!
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

600 gmaltā gaļa garšvielas3 gab.burkāni3 gab.tomāti1 paprika2 gab.sīpoli1 ķiploks2 glāzesrīsi

Sagatavošana

1

Ņem labi daudz malto gaļu un apcep.

2

Uz citas pannas apcep burkānus, kopā ar garšvielām, tomātiem, sīpoliem, ķiplokiem un papriku.

3

Visu liek katlā kārtām – malto gaļu, saceptos dārzeņus, pa virsu uzber vismaz 2 glāzes sausus, nevārītus rīsus.

4

Pārlej ūdeni - tik daudz, lai nosedz visu un škidrums ir divu pirkstu platumā virs rīsiem.

5

Uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra, līdz rīsi gatavi.

6

Nemaisīt - piedegs! Nogriež uguni, uzsedz dvieli un atstāj ievilkties 15 – 20 minūtes.

7

Pirms pasniegšanas samaisa, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.

Iesūtīja: maksiene

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!