60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
600 gmaltā gaļa garšvielas3 gab.burkāni3 gab.tomāti1 paprika2 gab.sīpoli1 ķiploks2 glāzesrīsi
Sagatavošana
1
Ņem labi daudz malto gaļu un apcep.
2
Uz citas pannas apcep burkānus, kopā ar garšvielām, tomātiem, sīpoliem, ķiplokiem un papriku.
3
Visu liek katlā kārtām – malto gaļu, saceptos dārzeņus, pa virsu uzber vismaz 2 glāzes sausus, nevārītus rīsus.
4
Pārlej ūdeni - tik daudz, lai nosedz visu un škidrums ir divu pirkstu platumā virs rīsiem.
5
Uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra, līdz rīsi gatavi.
6
Nemaisīt - piedegs! Nogriež uguni, uzsedz dvieli un atstāj ievilkties 15 – 20 minūtes.
7
Pirms pasniegšanas samaisa, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: maksiene
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit