Foto: Shutterstock
Zeltainas un čaganas ķirbju pankūkas – īsts rudens sezonas kārums!
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gķirbja mīkstums1 glāzespiens1 glāzemilti2 gab.olas1 ĒKcukurs sāls eļļa, cepšanai skābs krējums, pasniegšanai

Sagatavošana

1

Ķirbju mīkstumu sarīvē, pievieno pienu un sautē, tad sablendē.

2

Masu atdzesē, pievieno glāzi miltu vai nepilnu glāzi mannas, ar cukuru sakultus olu dzeltenumus, sāli.

3

Visu samaisa, iemaisa saputotus olu baltumus.

4

Pankūkas cep sviestā vai eļļā.

Pasniedz galdā ar krējumu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!