40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gķirbja mīkstums1 glāzespiens1 glāzemilti2 gab.olas1 ĒKcukurs sāls eļļa, cepšanai skābs krējums, pasniegšanai
Sagatavošana
1
Ķirbju mīkstumu sarīvē, pievieno pienu un sautē, tad sablendē.
2
Masu atdzesē, pievieno glāzi miltu vai nepilnu glāzi mannas, ar cukuru sakultus olu dzeltenumus, sāli.
3
Visu samaisa, iemaisa saputotus olu baltumus.
4
Pankūkas cep sviestā vai eļļā.
Pasniedz galdā ar krējumu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit