80Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
IERAUGAM:10 graugs (sausais)1 glāzepiens2 ĒKcukurs2.5 ĒKmilti KĀRTAINAJAI MĪKLAI:300 gsviests3.5 glāzesmilti1 gab.ola
Sagatavošana
1
Gatavo ieraugu. Raugu atšķaida ar glāzi piena, pievieno cukuru, miltus, visu samaisa un noliek siltā vietā uzrūgt uz aptuveni pusstundu.
2
Gatavo mīklu. Aukstu sviestu sakapā ar miltiem, pievieno olu.
3
Uzrūgušo ieraugu pievieno mīklai, kārtīgi izmīca un sadala sešās daļāss. Katru daļu saveļ bumbā un ļauj vēl 20 minūtes parūgt.
4
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepešplāti izklāj ar cepamo papīru.
5
Katru mīklas daļu izveltnē aplī, sagriež trīsstūros un satin kruasānus.
6
Kurasānus liek uz plāts, atstatus vienu no otra, apsmērē ar olu un cep 20-25 minūtes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit