60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 glāzepupiņas500 gcūkas ribiņas4 gab.kartupeļi1 gab.burkāns1 gab.sīpols sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Pupiņas vakarā iemērc aukstā ūdenī un atstāj uz nakti, lai piebriest.
2
Nākošā dienā, gaļu sagriež gabaliņos liek katliņā, uzvāra un noputo.
3
Pievieno sāli, pupiņas, uzliek vāku un vāra līdz gatavs.
4
Kartupeļus, burkānus un sīpolus sagriež gabaliņos. Pievieno zupai, kad pupiņas un gaļa gandrīz gatava.
5
Vāra līdz gatavs, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit