Foto: PantherMedia/Scanpix
Kārtīgai maltītei pupiņu - gaļas zupa.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 glāzepupiņas500 gcūkas ribiņas4 gab.kartupeļi1 gab.burkāns1 gab.sīpols sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Pupiņas vakarā iemērc aukstā ūdenī un atstāj uz nakti, lai piebriest.

2

Nākošā dienā, gaļu sagriež gabaliņos liek katliņā, uzvāra un noputo.

3

Pievieno sāli, pupiņas, uzliek vāku un vāra līdz gatavs.

4

Kartupeļus, burkānus un sīpolus sagriež gabaliņos. Pievieno zupai, kad pupiņas un gaļa gandrīz gatava.

5

Vāra līdz gatavs, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!