Foto: Shutterstock
Ātrajam našķim - sulīgi kraukšķīgs rabarberu "krambls" jeb "crumble" ar auzu pārslām un mandeļu skaidiņām.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
250 gmilti75 gsviests25 gauzu pārslas50 gcukurs50 gmandeļu skaidiņas50 grabarberi1 gab.apelsīna sula2 ĒKcukurs

Sagatavošana

1

Ietaukotā formā (var izmantot vienu lielu trauku vai gatavot porciju trauciņos) liek sagrieztus rabarberus, pievieno svaigi spiestu apelsīna sulu un 2 ēdamkarotes cukura.

2

Miltus un sviestu ar pirkstiem saberž drumslās, pievieno pārējās sastāvdaļas un ber pāri rabarberiem.

3

Cepeškrāsni uzsilda līdz 190°C, cep 25 – 30 minūtes, līdz rabarberi sāk burbuļot, bet drumslas kļuvušas kraukšķīgi brūnas.

4

Pasniedz vēl siltu – ar vaniļas saldējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!