40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gmilti75 gsviests25 gauzu pārslas50 gcukurs50 gmandeļu skaidiņas50 grabarberi1 gab.apelsīna sula2 ĒKcukurs
Sagatavošana
1
Ietaukotā formā (var izmantot vienu lielu trauku vai gatavot porciju trauciņos) liek sagrieztus rabarberus, pievieno svaigi spiestu apelsīna sulu un 2 ēdamkarotes cukura.
2
Miltus un sviestu ar pirkstiem saberž drumslās, pievieno pārējās sastāvdaļas un ber pāri rabarberiem.
3
Cepeškrāsni uzsilda līdz 190°C, cep 25 – 30 minūtes, līdz rabarberi sāk burbuļot, bet drumslas kļuvušas kraukšķīgi brūnas.
4
Pasniedz vēl siltu – ar vaniļas saldējumu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit