Foto: Shutterstock
Ziemas rezervju plaukta neparastais viesis – rabarberu džems ar banāniem. Saldie banāni parūpēsies par to, lai rabarberu skābums nenomāktu džema garšu.
180Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 grabarberi500 gcukurs300 gbanāni

Sagatavošana

1

Rabarberus nomizo un sagriež gabaliņos.

2

Tos samaisa ar cukuru un noliek 2,5 stundas nostāvēt, lai sasulojas.

3

Pievieno ripiņās nomizotus, sagrieztus banānus.

4

Visu uzvāra un karsē aptuveni 5 minūtes. Karsējot apmaisa, lai džems nepiedegtu katla dibenam.

5

Kad gatavs, uzreiz salej burkās un aizvāko.

Iesūtīja: Orkans

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!