Foto: Shutterstock
Viegls vasaras dzēriens, kas garšos gan lieliem, gan maziem.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 kgsagriezti rabarberi3 lzemenes1.5 lūdens700 mlDansukker baltais smalkais cukurs uz vienu litru sulas

Sagatavošana

1

Notīra un rūpīgi noskalo zemenes un rabarberus. Ieliek augļus katlā, pievieno ūdeni. Uzliek vārīties un vāra 20 minūtes. Ielej maisījumu filtra audumā un ļauj notecēties 30 minūtes.

2

Izmēra dzērienu un ielej to atpakaļ katlā. Pievieno 700 ml cukura uz vienu litru dzēriena un maisot vāra 15 minūtes.

3

Noņem katlu no uguns. Rūpīgi nosmeļ putas. Iepilda sulu tīrās pudelēs. Uzglabā aukstumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!