Foto: Shutterstock
Ribiņas cepeškrāsnī ar garšvielām - pusdienu maltītei vai vakariņām.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ribiņas sāls malti melnie pipari lauru lapas ķiploka daiviņa ūdens vai buljons

Sagatavošana

1

Ierīvē ribiņas ar sāli un pipariem. Ribiņas liek cepešpannā, pieliek klāt 4 daļās sagrieztu sīpolu, smaržīgos piparus, lauru lapas, pāris ķiploku daiviņas un liek cepties līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī.

2

Ik pa laikam pievieno ūdeni vai buljonu. Pēc aptuveni 2 stundā, kad gaļa gandrīz atlekusi no kauliem, uzgriež maksimālo temperatūru, lai ribiņas apcepas brūnas un kraukšķīgas.

Iesūtīja: lindzeniete

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!