Foto: DELFI
Ribiņas sautētas pannā ar pikantu čili, sīpolu un ķiploku mērcīti.
160Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ribiņas sīpoli ķiploki tomātu mērce čili mērce kečups garšvielas

Sagatavošana

1

Dziļu pannu uzkarsē.

2

Ribiņas ātri apbrūnina pannā uz lielas uguns, tā, ka tauki čurkst. Apceptām ribiņām pievieno sīpolus, ķiplokus, tomātu mērci, čili mērci, nedaudz kečupa, garšvielas un pārlej ūdeni vai buljonu.

3

Uzliek vāku un sautē, līdz gaļa atdalās no kauliem.

4

Sautē uz mazas liesmas vismaz 2 stundas.

Iesūtīja: Suns Funs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!