160Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ribiņas sīpoli ķiploki tomātu mērce čili mērce kečups garšvielas
Sagatavošana
1
Dziļu pannu uzkarsē.
2
Ribiņas ātri apbrūnina pannā uz lielas uguns, tā, ka tauki čurkst. Apceptām ribiņām pievieno sīpolus, ķiplokus, tomātu mērci, čili mērci, nedaudz kečupa, garšvielas un pārlej ūdeni vai buljonu.
3
Uzliek vāku un sautē, līdz gaļa atdalās no kauliem.
4
Sautē uz mazas liesmas vismaz 2 stundas.
Iesūtīja: Suns Funs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit