Foto: Shutterstock
Papildinājums maizītēm vai uzkodu šķīvim – rikotas siera "pastēte" ar olīvām un svaigajām piparmētrām. Pastētes nosaukums dots vien tāpēc, ka smēriņam piemīt patīkama ziežamā konsistence.
10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
60 grikota20 gmelnās olīvas3 ĒKbezpiedevu jogurts1 ĒKcitronu sula1 ĒKpiparmētras

Sagatavošana

1

Bļodiņā ar dakšiņu sastampā rikotas sieru. Tad pievieno jogurtu, citronu sulu un smalki sakapātas olīvas.

2

Visu sajauc, lai iegūtu ziežamas konsistences krēmu.

3

Beigās smēriņā iemaisa svaigas, smalki sakapātas piparmētras, lai iegūtu izteiksmīgāku aromātu.

Siera "pastēti" pasniedz, uzziestu uz maizītēm vai ar dārzeņiem uzkodu šķīvī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!