Foto: DELFI
Gardam desertam - ruma parfe.

Saldo krējumu ar cukuru saputo stingrās putās.

Olas dzeltenumu ar cukuru sakuļ stingrās putās.

Abas masas sajauc kopā, pievienojot šķīstošo kafiju, kakao, ruma esenci un liķieri.

Iegūtajā masā iecilā uzbriedinātu želatīnu un lej formiņā.

Ēd tāpat vai pasniedz ar vaniļas mērci.

30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
100 gsaldais krējums1 gab.olas dzeltenums50 gcukurs5 gželatīns5 gkafija5 gkakao3 pilieni ruma esence10 gliķieris

Sagatavošana

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!