Foto: Shutterstock
Ja esiet zivju ēdienu cienītājs, tad šie salāti ir kā piemēroti jums - sniegs ne vien sāta sajūtu, bet arī garšas baudījumu.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
400 gkarsti kūpināts kalmārs1 sarkana paprika1 gurķis800 gkartupeļi250 mltīrkultūra2 ĒKmārrutki

Sagatavošana

1

Kalmāru, papriku sagriež sīkos gabaliņos.

2

Gurķi sagriež pusšķēlītēs.

3

Kartupeļus (ar mizu vārītus, atdzisušus) nomizo un sagriež gabaliņos.

4

Visu samaisa.

5

Pagatavo mērci, sajaucot tīrkultūru un mārrutkus. Visu sajauc kopā.

Iesūtīja: Maija Strodea

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!