Foto: Shutterstock
Sātīgais tuncis, kraukšķīga paprika, veselīgie lapu salāti un mazliet sīpola sīvumam – ideālo svaigo tunča salātu formula. Ar sastāvdaļu daudzumu varēsi no sirds variēt – ja negaršo paprika, aizstāj to ar svaigiem gurķiem, bet olīvu vietā vari pamēģināt izteiksmīgos kaperus.
15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
bundžiņa tunča250 glapu salātu maisījums paprika saujaķirštomāti sarkanais sīpols melnās olīvas, dažas2 ĒKolīveļļa1 ĒKcitronu sula pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Nelielā bļodiņā ielej eļļu un citronu sulu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

2

Lielā bļodā saber lapu salātus – jo vairāk veidu, jo garšīgāk.

3

Pievieno sagrieztus ķirštomātus, sagrieztu papriku un ripiņās sagrieztu sīpolu.

4

Salātiem pievieno arī saplucinātu tunci, olīvas un visu pārlej ar mērci un viegli sajauc.

Pasniedz uzreiz. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!