Foto: DELFI
Saldo biezpiena masu, kas garšo gluži kā veikalā nopērkamā, var ēst tāpat, var ēst ar ķīseli, var likt kā pildījumu tortēs, pīrādziņos
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
600 gbiezpiens10 ĒKcukurs0.5 gab.citrona miziņa ķirši (saldēti) konservēti augļi200 mlsaldais krējums 35%

Sagatavošana

1

Biezpienu sablendē ar cukuru un rīvētu citrona miziņu. Sablendē viendabīgā masā, lai nav biezpiena graudiņu un masa paliek mīksta, gaisīga un krēmīga. Cukuru var likt arī mazāk.

2

Putukrējumu saputo un iemaisa biezpienā.

* Ja liek rozīnes vai citus augļus, tad rozīnes uzbriedina un pieliek kopā ar putukrējumu.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!