Foto: Shutterstock
Gardas mežacūkas gaļas kotletes ar ķimenēm un pierīvētu kartupeli, izsutinātas saldajā krējumā.
120Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
1 kgmežacūkas gaļa3 gab.kartupeļi200 gspeķis4 gab.ķiploka daiviņas1 gab.ola saldais krējums pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari1 TKķimenes eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Maltai gaļai piemaļ arī speķi un ķiplokus, pievieno uz smalkās rīves sarīvētus kartupeļus, olu, garšvielas un samīca visu viendabīgā masā.

2

Cep uz karstas pannas taukvielā no abām pusēm 4–5 minūtes.

3

Kārto katliņā, pārlej ar saldo krējumu un sutina vēl 20–25 minūtes.

Iesūtīja: Danito

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!