Foto: Shutterstock
Atvēsinošs un atspirdzinošs pavasara vitamīnu kokteilis. Zaļā tēja glāzītē lieliski sadraudzēsies ar vasarā sasaldētajām avenēm, svaigu ābolu un greipfrūtu.
10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
240 mlauksta zaļā tēja1 greipfrūts1 ābols350 gsaldētas avenes1 ĒKmedus

Sagatavošana

1

Greipfrūtu nomizo un sadala mīkstumu gabaliņos. Ābolam izņem serdi un sagriež nelielos gabaliņos.

2

Blendera krūzē saber greipfrūta un ābola gabaliņus, pieber saldētās avenes. Pievieno arī medu un pārlej visu ar zaļo tēju.

3

Kokteili sablendē, līdz tas ieguvis vienmērīgu konsistenci. Salej glāzēs un dzer uzreiz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!