Foto: Shutterstock
Šampinjoni ar ceptiem dārzeņiem pikantā marinādē.
45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgšampinjoni1 gab.burkāns2 gab.sīpoli3 gab.ķiploka daiviņas1 gab.paprika100 mlsaulespuķu eļļa1 TKetiķa esence pēc garšassāls pēc garšascukurs pēc garšasmelnie pipari, malti

Sagatavošana

1

Sēnes noskalo, ja vēlas sagriež šķēlēs un vāra aptuveni 10-15 minūtes. Tad kārtīgi noskalo vēsā ūdenī.

2

Sīpolus un ķiplokus nomizo. Sīpolus sagriež pusgredzenos, ķiplokus sasmalcina. Paprikai izņem sēklotni, sagriež kubiņos. Burkānu sarīvē vai sagriež plānās ripiņās.

3

Pannā uzkarsē eļļu, nedaudz apcep sīpolus un burkānus, tad pievieno papriku un turpina cept vēl minūti.

4

Sēnes samaisa ar dārzeņiem un pievieno pārējās sastāvdaļas. Visu samaisa un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!