Foto: Shutterstock
Kraukšķīgi un pikanti sarkanā kāposta salāti. Neparastākai garšai pievienots arī Vidusjūras dārzenis fenhelis. Salāti būs lieliska piedeva gaļas ēdieniem, kā arī vārītiem kartupelīšiem.
45Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
450 gsarkanie kāposti450 gkāposti120 gburkāni (sarīvēti) fenhelis sarkanais sīpols saujapētersīļi pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari MĒRCEI:160 mlmajonēze, skābais krējums vai grieķu jogurts70 mlpaniņas1 ĒKbaltvīna etiķis2 TKcukurs1 TKmārrutki šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Mērcei nepieciešamās sastāvdaļas salej salātu bļodā un kārtīgi samaisa.

2

Pēc tam pievieno smalki sagrieztu sarkano un parasto kāpostu, burkānus, smalki sagrieztu fenheli. Pievieno arī ripiņās sagrieztu sīpolu un sakapātus pētersīļus.

3

Visu apmaisa. Salātus ieliek ledusskapī, lai atdziest.

4

Pirms pasniegšanas nogaršo – ja nepieciešams, pēc garšas pievieno vēl sāli un piparus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!