Foto: Shutterstock
Kraukšķīgo sarkano kāpostu salāti ar saldenajiem āboliem un burkāniem. Klāt pagatavo saldenu eļļas, ābolu etiķa un medus mērcīti. Ja vēlies salātus maigākus, šo mērces variantu vari aizstāt ar bezpiedevu jogurtu.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.5 sarkanais kāposts1 ābols2 burkāni saujapētersīļi MĒRCEI:2 ĒKolīveļļa2 TKmedus2 ĒKābolu etiķis1 ĒKcitronu sula pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Kāpostus smalki sagriež. Burkānus un ābolu nomizo, sarīvē uz rupjās rīves. Pētersīļus smalki sakapā.

2

Visas sastāvdaļas ber salātu bļodā.

3

Gatavo mērci – nelielā burciņā liek visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas un sakrata, lai tās samaisītos. Tad mērci lej pāri salātiem.

4

Salātus kārtīgi apmaisa un ļauj dažas minūtes tiem ievilkties. Pēc tam pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!