Foto: Vida Press
Nedaudz neparasta un sātīga gaļas pankūka, kurai zaļie lociņi piešķir pavasarīgu svaigumu. Ja vēlies, cep vairākas nelielas pankūciņas un pasniedz tās ar mērci un zaļajiem salātiem.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 ĒKkviešu milti pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti1 gab.ola3 ĒKpiens0.5 gab.vistas fileja3 gab.lociņi olīveļla, cepšanai šķipsnamuskatrieksts, malts

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep nelielā daudzumā uzkarsētas eļļas, pievieno sāli un piparus.

2

Bļodiņā liek miltus, pievieno sāli, pienu, olu un sajauc viendabīgu mīklu. Mīklai pievieno gaļu, sasmalcinātus lociņus, muskatriekstu, piparus un iemaisi.

3

Pannā sakarsē eļļu, līdz tā ir tik karsta, ka gandrīz sāk dūmot. Lej pannā sagatavoto mīklu un cep*, līdz pankūka ir zeltaina, tad apgriež to uz otru pusi un apcep arī to.

4

Sagriež divās daļās, saloka un pasniedz ar salātiem.

*Ja vēlas, var cept vairākas nelielas pankūciņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!