Foto: Shutterstock
Lieliski, pikanti vistas girosa–šampinjonu salāti ar sieru un marinētiem gurķiem.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 gab.vistas giross200 gmarinēti šampinjoni0.5 paprika3 marinēti gurķi100 gsiers2 ola100 gkonservēta kukurūza majonēze skābs krējums

Sagatavošana

1

Olas novāra, sarīvē. Sieru sarīvē.

2

Papriku, šampinjonus, gurķus un girosu sagriež sev tīkama lieluma gabaliņos un formā. Samaisa majonēzi ar krējumu.

3

Bļodā liek šampinjonus, gurķus, girosu, papriku, kukurūzu, pievieno mērci, samaisa. Pārber ar olām un sieru.

Iesūtīja: aija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!