840Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
2 kgjēra gaļa100 gsviests100 gsīpoli50 gtomātu pasta25 gkviešu milti MARINĒŠANAI:25 gsīpoli5 gab.ķiploki daiviņas sāls cukurs malti malnie pipari ķimenes citronu sula
Sagatavošana
1
Gaļu atdala no taukiem, ieberž ar garšvielu maisījumu (ķiploku saspaida ar sāli, pieliek piparus, ķimenes, cukuru, sīki sagrieztu sīpolu), pārsmidzina ar citronu sulu un patur vēsumā 10—12 stundas.
2
Pēc tam gaļu sakarsētā sviestā apcep, pielej verdošu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni (ja vēlas, arī sauso sarkanvīnu) un sautē, līdz gaļa mīksta.
Gatavošanas laiks: marinēšanai 10-12 stundas
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit