Foto: Shutterstock
Kārtīgi marinēta un sautēta jēra gaļa.
840Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
2 kgjēra gaļa100 gsviests100 gsīpoli50 gtomātu pasta25 gkviešu milti MARINĒŠANAI:25 gsīpoli5 gab.ķiploki daiviņas sāls cukurs malti malnie pipari ķimenes citronu sula

Sagatavošana

1

Gaļu atdala no taukiem, ieberž ar garšvielu maisījumu (ķiploku saspaida ar sāli, pieliek piparus, ķimenes, cukuru, sīki sagrieztu sīpolu), pārsmidzina ar citronu sulu un patur vēsumā 10—12 stundas.

2

Pēc tam gaļu sakarsētā sviestā apcep, pielej verdošu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni (ja vēlas, arī sauso sarkanvīnu) un sautē, līdz gaļa mīksta.

Gatavošanas laiks: marinēšanai 10-12 stundas

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!