Foto: Privātais arhīvs
"Vīrs bez gaļas vakariņās nevar, tāpēc pagatavoju viņam sautētas liellopu gaļas strēmelītes ar dažādiem dārzeņiem. Viņam garšoja!" raksta Silvija.

Katliņā lej eļļu, apcep smalki sagrieztu sīpolu un puravu ripiņas.

Liek klāt strēmelītēs sagrieztu liellopa gaļu un apcep. Pirms tam to nemarinēju, jo dārzeņi pievienos visas nepieciešamās garšas nianses.

Pievieno palielus burkānu un selerijas gabaliņus, visu pasautē apmēram 10 minūtes. Pārlej ar dārzeņu buljonu, pievieno kārtīgu sauju sakapātu diļļu kātu, sāli, piparus un vienu lauru lapu, liek virsū katlu un sautē līdz gaļa ir mīksta.

Pasniedz ar vārītiem jaunajiem kartupelīšiem, garšos labi arī ar rīsiem, jo tie uzsūks sevī visu šķidrumu.

Iesūtijusi: Silvija

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!