Foto: Shutterstock
Sēņu kotletes, kas īpaši labi garšos, pagatavotas no paša salasītām sēnēm. Ja esi salasījis cepamās sēnes (baravikas, bekas, rudmieses), tās pirms tam vari nenovārīt.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gsēnes2 gab.sīpoli100 gsviests2 ĒKskābs krējums2 gab.olas3 ĒKrīvmaize pipari sāls

Sagatavošana

1

Vārītas sēnes sīki sagriež vai samaļ gaļas mašīnā.

2

Sēnēm pievieno skābu krējumu, sasmalcinātus, apceptus sīpolus, olas, piparus un sāli.

3

No masas izveido mazas kotletītes, cep sviestā no abām pusēm brūnas vai apviļā rīvmaizē un cep cepeškrāsnī uz cepamā papīra.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!