Foto: Publicitātes foto
Esi izsalcis pēc jauna garšas piedzīvojuma savā virtuvē? Mums ir lieliska recepte, kas liks ne tikai tavām garšas kārpiņām lidot, bet arī kaimiņiem radīs nevaldāmu interesi par latvietim netipisko brokastu ēdienu.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
70 gspināti1 kapāta ķiploka daiviņa1 burciņa Spilva Premium tomātu mērces ar baravikām un sarkanvīna etiķi4 lielas olas170 gmarinētu artišoku sirdis110 gmocarella siers1 bagete sāls, pipari, olīveļļa

Sagatavošana

1

Uz pannas olīveļļā apcep spinātu lapas kopā ar ķiplokiem, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

2

Cepamtraukā lej "Spilva" "Premium" mērci, pa virsu kārto artišoku sirsniņas, sieru un spinātus.

3

Pa virsu iesit olas. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

4

Cep sakarsētā cepeškrāsnī (170 °C) 25–30 minūtes, līdz olu baltumi izcepušies un dzeltenumi sasnieguši vēlamo konsistenci.

5

Pasniedz ar maizi, ko mērkt sacepumā.

"Spilva" "Premium" mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi

"Premium" tomātu mērcei ir īpaši augstvērtīgs sastāvs – tā gatavota no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātu (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti 2,3 kilogrami tomātu!).

"Premium" mērces garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu ēdienus. Tomātu mērce ar baravikām un sarkanvīna etiķi ir unikāls sastāvdaļu salikums, kas piešķir mērcei sēņu akcentu, ko iespējams sajust arī no tās pagatavotajā ēdienā.

Izcils sastāvs veido izcilu mērces garšu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!