Foto: Shutterstock
Saldi svaigs kārums, kas patiks necepto siera kūku cienītājiem - svaigā siera krēms ar sulīgiem mango.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
100 gsvaigais krēmsiers50 giebiezinātais piens ar cukuru100 mlsaldais krējums rīvēta laima miziņa puscitrona sula gatavs mango (vai citi augļu vai ogas, pēc izvēles) želatīns, ja vēlas stingrāku krēma masu

Sagatavošana

1

Saldo krējumu saputo stingrās putās.

2

Vidēji lielā bļodā liek krēmsieru, kam pievieno iebiezināto pienu, rīvētu laima miziņu. Piespiež klāt puscitrona sulu un visu kārtīgi samaisa. Siera masā iecilā putukrējumu.

3

Mango nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.

4

Ņem trauciņus vai lielas glāzes un kārto desertu, pamīšus traukos liekot mango gabaliņus un krēmu. Rotā ar mango. Pasniedz tūlīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!