Foto: Shutterstock
Siltie turku zirņi, kam pievienoti asie Kajēnas pipari un gardais fetas siers, būs pikanta un ātri pagatavojama piedeva gaļas ēdieniem vai zivīm.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 bundža konservēti turku zirņi1 saujaspināti150 gfetas siers pēc garšasKajēnas pipari1 ĒKolīveļļa

Sagatavošana

1

Turku zirņus nokāš. Pannā uzkarsē eļļu un saber tajā zirņus.

2

Apkaisa ar Kajēnas pipariem un apcep, līdz zirņi pavisam silti.

3

Tad pannai pievieno nomazgātas un saplucinātas spinātu lapiņas. Tām ļauj pannā sasilt, līdz tās nedaudz saplok.

4

Kad tas paveikts, turku zirņus ar spinātiem pārliek salātu bļodā un pārkaisa ar sadrupinātu fetas sieru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!