Uz 2 glāzēm ūdens jāņem 1 glāze šķelto zirņu.

Katlā ielej tik glāzes ūdens, cik daudz biezputru vārīs. Es lēju 8 glāzes ūdens. Ūdeni uzvāra.

Tikmēr 4 glāzes zirņu ieber bļodā un nomazgā siltā ūdenī, tā kā man tas ūdens bija no zirņiem dikti miltains, tad trīs ūdeņos nomazgāju un pēdējo lēju karstu ūdeni un atstāju uzbriest, līdz ūdens uzvārīsies katlā.

Kad ūdens uzvārījies pieliek zirņus un sāli. Vāra uz vidējas uguns, līdz zirņi mīksti. Stundas laikā biezputra bija gatava.

Iesūtīja: Lora

Kāda ir Tava iecienītākā recepte? Pastāsti to citiem, sūti recepti ar foto uz receptes@delfi.lv. Interesantākās idejas publicēsim Tasty.lv recepšu katalogā. Ik mēnesi izvēlēsimies vienu, interesantāko recepti, kuras autoru gaida vērtīga balva no Tasty.lv!