50Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
3 saujasšķeltie zirņi3 gab.kartupeļi3 saujasputraimi skābs krējums
Sagatavošana
1
Iemērc ūdenī uz pāris stundām šķeltos zirņus.
2
Ūdeni nolej, pārlej zirņus ar svaigu ūdeni. Sākotnēji izvāra zirņus, tad pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus un kādu laiku pavāra.
3
Pievieno putraimus un mazu brīdi pavāra, tad sastampā, lai kartupeļi nav lielos gabalos.
4
Apsedz katliņu ar dvieli,lai drusku pastāv.
5
Kad putra gatava: ēd ar skābu krējumu jeb ēd apceptā veidā ar krējumu vai apceptiem sīpoliem un bekonu.
Iesūtīja: dillemma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit