Foto: Shutterstock
Šokolādes - olu krēms, kurš iepriecinās visus saldummīļus.
240Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
200 gtumšā šokolāde100 gpiena šokolāde100 gpiens20 gcukurs200 mlsaldais krējums

Sagatavošana

1

Abas šokolādes salauž mazos gabaliņos, ieber katlā un pielej pienu.

2

Liek uz ļoti mazas uguns un, lēnām maisot, izkausē šokolādi.

3

Olas baltumus saputo, līdz veidojas pastingras putas, tad pamazām pieber cukuru un turpina putot, līdz izveidojas stingras putas.

4

Saldo krējumu saputo.

5

Atdzisušajā šokolādē vispirms uzmanīgi iecilā saputoto olas baltumu, pēc tam putukrējumu.

6

Pirms pasniegšanas vismaz 3 stundas tur vēsā vietā.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!