Foto: Shutterstock
Ja ledusskapī glabājas bunte spinātu, bet zupa nešķiet tas kārdinošākais veids, kā tos likt lietā, pagatavo sātīgu maltīti no spageti, zaļumus liekot lietā mērces gatavošanā. Krēmīgi, sātīgi un vasarīgi!
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gspageti2 ĒKsviests2 gab.šalotes sīpoli200 gspināti200 gsaldais krējums pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Spageti izvāra sālsūdenī, līdz tie gandrīz kļuvuši mīksti – viducis ir viegli kraukšķīgs (al dente).

2

Dziļā pannā izkausē sviestu, apcep smalki sakapātus sīpolu, pievieno spinātus, aplej ar saldo krējumu un ļauj tiem sautēties. Pievieno sāli, piparus un sautē, līdz mērce nedaudz sabiezējusi. Pievieno pusi no sarīvētā cietā siera un samaisa.

3

Pasniedz spageti ar spinātu mērci, pa virsu uzberot atlikušo sieru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!