Foto: Shutterstock
Mencas kotletes izcili labi garšos salikumā ar tartara mērci un tikko uzpilinātu citronu sulu.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgmencas fileja (bez ādas)8 ĒKkartupeļu milti3 gab.olas250 gmajonēze1 gab.sīpols ķiploks pēc garšassāls pēc garšasgaršvielas (piemēram, persilāde vai citronpipari) eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Attīrītu mencas fileju sīki sagriež. Pievieno olas, majonēzi, cieti un samaisa.

2

Masai pievieno rīvētu sīpolu un/vai ķiploku, sāli, garšvielas.

3

Ar karoti liek sakarsētā eļļā pagatavoto masu un cep no abām pusēm zeltaini brūnas kotletes.

4

Pasniedz ar tartara mērci, sajaucot majonēzi ar marinētiem gurķiem, sinepēm, sāli, pipariem, un citrona šķēlēm.

Iesūtīja: Anna Panna

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!