60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
eļļa cepšanai4 gab.ķiploka daiviņas2 gab.sīpoli1 gab.kārba tomātu mērce4 gab.tomāti1 TKķimenes1 gab.cālis350 gkonservēti turku zirņi pēc garšassāls kajēnas pipari malti sarkanie vai melnie pipari
Sagatavošana
1
Cāli sadala gabalos. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina. Sautējamā katlā uzkarsē eļļu, apcep ķimenes, pievieno sīpolus, ķiplokus un turpina cept, līdz tie ir caurspīdīgi.
2
Visas pārējās sastāvdaļas, izņemot cāli, ieliek sautējamā katlā, izmaisa, uz nelielas uguns maisot sautē 15 minūtes.
3
Cāli apcep pannā uzkarsētā eļļā pāris minūtes no katras puses un pievieno katla saturam, pievieno arī zirņus, apmaisa, uzliek vāku un sautē vēl 20–25 minūtes, līdz cālis gatavs.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit