Foto: Shutterstock
Garšīgs un neparasts veids, kā pasniegt siera kūku. Papildini maskarpones krēmu ar saldētavā pietaupītajām avenēm vēl labākai garšai.

Avenes saber bļodiņā un pārber ar aptuveni četrām ēdamkarotēm cukura. Viegli sastampā un ļauj ogām suloties.

Tikmēr citā bļodā sakuļ gaisīgākās putās maskarponi, kam pievienots saldais krējums un aptuveni četras ēdamkarotes cukura.

Cepumus smalki sadrupina.

Kad visi kārtojuma komponenti sagatavoti, liek siera kūku glāzītēs. Glāžu pamatnē liek krietnu karoti ar saldētajām avenēm. Virsū liek maskarpones krēmu, bet tam uzkaisa sadrupinātos cepumus. Ja ir vēlēšanās, siera kūkas kārtojumu dekorē ar kādu tējkaroti maskarpones krēma un veselu saldēto aveni.

Sagatavotās glāzītes ieliek uz kādu brītiņu ledusskapī, lai deserts ievelkas. Pēc tam pasniedz ēdājiem. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!