Foto: Shutterstock

Itāļu virtuves klasika - pasta ar Boloņas mērci. Ja nevēlies pavadīt vakaru pie plīts, izmēģini Knorr Menu gatavo maisījumu spageti pagatavošanai. Tagliatelle (vai jebkura cita veida pasta) makaroni, maltā gaļa, nedaudz dārzeņu un sarkanvīns. Gardas vakariņas garantētas!

60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 Knorr Menu maisījums spageti ar Boloņas mērci pagatavošanai500 gTagliatelle pasta3 ĒKsmalcināti pētersīļi3 ĒKolīveļļa1 rozmarīna zariņš1 sīpols125 mlsauss sarkanvīns1 selerijas kāts1 burkāns3 ķiploka daiviņas

Sagatavošana

1

Lielā katlā uzkarsē ūdeni un uzvāra makaronus al dente (pusgatavus).

2

Sīpolus un ķiplokus smalki sakapā. Sarīvē burkānu. Noņem mizu un smalki sakapā seleriju. Uzkarsē pannā eļļu un sautē tajā sīpolus, pēc tam pievieno burkānu, seleriju, ķiplokus.

3

Pievieno malto gaļu.

4

Pannā pielej vīnu un sautē, līdz tas ir pilnīgi iztvaikojis.

5

Sajauc Knorr Fix maisījumu spageti pagatavošanai ar ūdeni, pievieno rozmarīna zariņu, samaisa un sautē uz lēnas uguns.

6

Kad mērce ir gatava, izņem rozmarīnu.

7

Pievieno sakapātus pētersīļus, sajauc mērci ar makaroniem un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!