Foto: Shutterstock
Krāsaini un gardi tunča salāti, ko var celt galdā gan ikdienā, gan svētku reizē.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
125 gtuncis eļļā3 tomāti2 cieti vārītas olas1 lapu salāti1 paprika (dzeltena vai oranža) olīvas citronu sula majonēze

Sagatavošana

1

Salātu traukā sajauc pusi no sagrieztajiem lapu salātiem, sasmalcinātu tunci, sagrieztu papriku, tomātus un olīvas.

2

Visu pārklāj ar atlikušajiem lapu salātiem, pārlej ar majonēzi un citrona sulu, rotā ar vārīto olu daiviņām un veselām olīvām.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!