15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 gab.olu deletenumi6 ĒKcukurs1 šķipsnasāls1 gab.paciņa vaniļas cukurs2 ĒKmilti1 glāzepiens
Sagatavošana
1
Olu dzeltenumus puto ar cukuru, šķipsniņu sāls, vaniļas cukuru un pamazām pievieno miltus.
2
Uzvāra glāzi piena un lēnām iejauc iekš sakultā dzeltenuma. Tad visu vēl pavāra rūpīgi maisot, lai sabiezē.
3
Atdzesē un tad var vai nu iekult iekšā 1-2 ĒK sviesta vai arī sakultus olu baltumus.
Iesūtīja: Morra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit