Foto: Shutterstock
Vārītais krēms dažādu gardumu pildīšanai vai pāri smērēšanai.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 gab.olu deletenumi6 ĒKcukurs1 šķipsnasāls1 gab.paciņa vaniļas cukurs2 ĒKmilti1 glāzepiens

Sagatavošana

1

Olu dzeltenumus puto ar cukuru, šķipsniņu sāls, vaniļas cukuru un pamazām pievieno miltus.

2

Uzvāra glāzi piena un lēnām iejauc iekš sakultā dzeltenuma. Tad visu vēl pavāra rūpīgi maisot, lai sabiezē.

3

Atdzesē un tad var vai nu iekult iekšā 1-2 ĒK sviesta vai arī sakultus olu baltumus.

Iesūtīja: Morra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!