Foto: Shutterstock
Veģetērais skābētu kāpostu borščs ziemīgām pusdienām.
50Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
800 gbietes500 gskābēti kāposti4 gab.kartupeļi1 gab.burkāns1 gab.sīpols2 ĒKtomātu pasta0.5 glāzeaugu eļļa sāls sarkanie pipari pētersīļi dilles

Sagatavošana

1

Bietes, burkānu un sīpolu sarīvē uz rupjās rīves un pēc kārtas sautē, līdz tie pa pusei gatavi.

2

Kāpostus nomazgā, notecina, sautē 5 minūtes augu eļļā.

3

Tomātu pastu dažas minūtes apcep.

4

Verdošā ūdenī novāra salmiņos sagrieztus kartupeļus, pievieno kāpostus un bietes, vāra vēl 7 minūtes, tad pievieno burkānu, sīpolu un tomātu pastu.

5

Pievieno zaļumus un garšvielas, vāra gatavu uz ļoti mazas uguns aptuveni pusstundu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!