Foto: Shutterstock
Ķiršu sezonas kārums – vienkārši pagatavojama kūka.
50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 gab.olas200 gcukurs100 gmargarīns300 gkviešu milti1 TKcepamais pulveris1 TKvaniļas cukurs pēc garšaskanēlis100 gķiršu sula vai piens ķirši pēc garšasPūdercukurs

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

2

Olas saputo, pakāpeniski pievieno un iekuļ cukuru un izkausētu margarīnu. Pievieno sausās sastāvdaļas kopā ar pienu vai sulu.

3

Daļu no kauliņiem atbrīvotu ķiršu liek formā, pārlej ar mīklu. Virs mīklas vienmērīgi izkārto pārējos ķiršus.

4

Cep apmēram 30-35 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.

5

Ķiršu vietā var izmantot citus augļus vai ogas.

Iesūtīja: Ilga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!